Waar liggen de kansen van jouw bedrijf?

Sound Business richt zich speciaal op B2B bedrijven intussen de 10 en 50 medewerkers. De ontwikkelingen in hun markt gaan hard en de eisen van klanten veranderen mee. Wat vandaag bijzonder is, is morgen normaal.

Deze bedrijven doen vaak te weinig aan marketing. Toch willen zij serieuze stappen maken om te groeien of om de beoogde resultaten te halen. Heb jij ook zo'n bedrijf? 

Veel van onze klanten zijn behoorlijk gegroeid door effectieve marketing. Laat je inspireren door de B2B bedrijven die je voorgingen!

“Groeien door de focus op klantbeleving”

Minerva onderscheidt zich in de internationale markt met haar merkbelofte en heeft inmiddels een zeer hoge klantbeleving en NPS score. Het is een indicator dat de klanten van Minerva zeer tevreden en loyaal zijn. Deze case omschrijft hoe dit zo gekomen is en welke rol wij daar in spelen.
Klantcase bekijken

“Betty Blocks verovert de markt van business apps”

Betty Blocks heeft met ons een aantal belangrijke stappen gezet om de markt voor business apps te gaan veroveren.
Klantcase bekijken

“C-Job kiest strategie met hulp van haar ambassadeurs”

C-Job -een ambitieus en groeiend maritiem ingenieursbureau- heeft samen met ons een intensief traject doorlopen met de focus op het creëren van ambassadeurs. De marketingstrategie die hier aan ten grondslag ligt is in nauwe samenwerking met zeer tevreden klanten ontwikkeld.
Klantcase bekijken

“Meer focus en rendement uit marktbewerking”

NIZO food research is één van de meest geavanceerde onafhankelijke contract onderzoeksbedrijven in de wereld. Haar circa 130 werknemers helpen dagelijks bedrijven in de voedingsmiddelen- en ingrediëntenmarkt om betere producten te produceren en winstgevender te zijn.
Klantcase bekijken

“Marketingstrategie voor VIOD Verenfabriek”

Verenfabriek VIOD is specialist in stalen veren in zowel de automotive als de industrie. VIOD levert solide maatwerk oplossingen in veertechniek en heeft een goed geschoold en zeer loyaal team van medewerkers. We zijn er dan ook trots op door Verenfabriek VIOD gevraagd te zijn om met de marketing voor de industriële tak aan de slag te gaan.
Klantcase bekijken

“Doelgroepinzichten als basis voor websiteconcept”

Onderwijsadviesbureau Expertis wilde een nieuwe website ontwikkelen. Onze Internetpartner Go2People websites vroeg ons of we konden helpen de website doelgroepgericht te maken. Uiteraard!
Klantcase bekijken